DOROST: U19 bojovala o poslední body do závěrečných minut!

Svou sezónu zakončili v sobotu také dorostenci!

Naši dorostenci v posledním utkání sezóny přivítali silné Kobeřice. Starší byli Kobeřicím vyrovnaným soupeřem a bojovali do posledních minut, mladší na závěr bohužel vysoko prohráli.

Starší dorostenci vykopli své utkání v 10:00 a od úvodních minut to byla vyrovnaná bitva. Hosté z Kobeřic sice určovali ráz a tempo zápasu, drželi míč na svých kopačkách, ale nevytvořili si žádnou větší šanci. Proto jsme se mohli překvapivě dostat do vedení my. Vjačka vystihl špatnou rozehrávku a vyslal od půlky do samostatného úniku Matějku, ten ale ve finální fázi přestřelil. Tato šance nás mohla ve 37. minutě mrzet. Rohový kop špatně vyhodnotil Vjačka a míč vyhlavičkoval ke Střibnému, který s pomocí teče poslal míč nad Olšarem do brány – 0:1. Pár minut před pauzou propadla naše obrana a šanci hostujícího útočníka kryl výborně Olšar. Do kabin jsme šli s jednogólovým mankem.

Druhý poločas jsme nezačali špatně a již po pár vteřinách zakončoval akci Vjačka – Habr druhý jmenovaný, ale pouze do boční sítě. Ve druhém dějství hru krásně osvěžil právě Habr, který byl i u další akce. Tentokrát posunul míč k Hasalovi do vápna, náš útočník ale střílel zbrkle. Následně přišlo velké střídaní a loučení, hřiště opustili Dundr, Ferenc a Vjačka a napsali tak poslední tečku za svým dorosteneckým příběhem. Poté si vypracovali několik slibných šancí opět hosté, zradila je ale opět finální fáze nebo vše lapil Kudla. Vyrovnat mohli bratři Hasalovi. Souhra: „Já na bráchu, brácha na mě.“, ale skončila před pokutovým územím. Definitivní pojistku přidal v 78. minutě Breksa, který se zjevil sám před Kudlou a nedal našemu brankáři šanci – 0:2. Starší dorostenci tak svůj poslední zápas prohráli a sezónu zakončili na 10. místě se ziskem 20 bodů za 5 výher a 5 remíz.

FKD U19 0:2 TJ Sokol Kobeřice U19 

(37´ Střibný, 78´ Breksa)

FKD: Olšar (46’ Kudla) – Prorok (46’ Habr), Schulla, Reimer, Galdia (77’ R. Vjačka) – Ferenc (C) (55’ Gargoš), Biskup – D. Chvěja (77’ T. Hasala), Dundr (51’ J. Hasala), P. Vjačka (62’ Pytlík) – D. Matějka 

Náhradníci: Gargoš, T. Hasala, R. Vjačka, Habr, J. Hasala, Pytlík, Kudla 

Trenéři: P. Dundr, P. Kudla

Mladší dorostenci ve svém posledním utkání také prohráli. Kobeřicím jsme podlehli vysoko 0:11 a sezónu zakončili na posledním 14. místě se ziskem 4 bodů za 1 výhru a 1 remízu.

FKD U17 0:11 TJ Sokol Kobeřice U17 

(5´, 6´ a 7´ Bolacký, 12´ a 25´ Grigarčík, 27´ a 76´ Mrva, 38´ Pašek, 41´ Hanzlík, 48´ Střibný, 67´ Schweidler)

FKD: Smolka (C) – T. Hasala, Lišaník, R. Vjačka, Pytlík – Hrubý, Omámik – Neckář, Skyba, M. Malina – Krotka 

Náhradníci: Kružberský, Karásek 

Trenéři: P. Dundr, P. Vjačka

#fkdarkovicky