A-TÝM: Ostrý start na úvod! Áčko jede do Háje!

Na první utkání nového ročníku jsme si museli počkat o týden déle.

Kvůli odhlášení Dolní Datyně byl náš úvodní zápas zrušen a tak se nám letní pauza prodloužila o další týden. Nyní se již hrát bude! A na úvod nás nečeká nic jednoduchého, v sobotu od 17:00 se představíme v Háji ve Slezsku, který bude v novém ročníku krajského přeboru patřit mezi týmy, které se budou pohybovat ve vrchních patrech tabulky.

Novinkou pro naše fanoušky je, že veškeré zápasy krajského přeboru vysílá internetová televize TVCOM. Takže ti, co nebudou moci sledovat utkání přímo na stadionu, se mohou dívat například přes telefon nebo počítač.

Tým Háje ve Slezsku skončil v minulé sezóně na 5. místě se ziskem 52 bodů za 15 výher a 7 remíz. Skóre měli Háječtí kladné 59:40. Letos narazil Háj v prvním kole na nováčka ze Starého Města. Klub z Opavska sice vedl v poločase 0:3, domácí Staré Město ale vyrovnalo a sahalo po obratu. 3 body zajistil Háji až 8 minut před koncem Urbančik.

Náš tým se v minulé sezóně v 1.A třídě umístil na 1. místě se ziskem 61 bodů za 18 výher a 7 remíz. Skóre jsme měli kladné 60:21.

Poslední vzájemné utkání s Hájem se datuje do července minulého roku, kdy jsme našemu soupeři, v rámci letní přípravy, podlehli vysoko 9:0.

Krajský přebor (2. kolo):

sobota 10.8. 2024, 17:00, TJ Háj ve Slezsku – FKD, hřiště Háj ve Slezsku, živě na TVCOM

TJ Háj ve Slezsku – FK Darkovičky (Satum Moravskoslezský KP, 2. kolo) (tvcom.cz)

#fkdarkovicky