A-TÝM: Ve Vřesině se body dělily rovným dílem!

Ve středu bylo na programu vložené kolo KP.

Naši hráči zajížděli na půdu ostravské Vřesiny a podle postavení v tabulce bylo jasné, že půjde o měření dvou týmu na stejné úrovni. Ještě v předzápasové rozcvičce se zranil Kalvar, který tak nemohl zasáhnout ani do samotného utkání.

Pro oko diváka se od první minuty nejednalo o pěkný fotbal. K vidění bylo mnoho nepřesností, jak na jedné straně, tak také na té druhé. Do největší šance prvního poločasu se dostal Fojtík, ten pěkně zasekl a nechal proběhnout domácího obránce, ale poté nedokázal svou střelu dobře zakroutit. Domácí se připomněli šancí Vojtka, Chvěja si ale přední tyč pohlídal. V prvním dějství se nic dalšího neudálo.

Po změně stran pokračovaly oba týmy ve stejné hře. Prvního gólu se fanoušci dočkali v 73. minutě. Hanauer u lajny vykoupal domácího obránce a jeho střílený přízemní centr poslal špičkou do brány střídající Rychnovský – 0:1. Bohužel ani ne za 10 minut bylo vyrovnáno. Nedůrazu v naší obrané využil Ponížil a prostřelil Chvěju na přední tyči – 1:1. Po vyrovnávacím gólu byly k vidění pouze náznaky šancí a tak si oba týmy, asi spravedlivě, rozdělily po bodu.

Další mistrovské utkání odehrajeme již v sobotu 31. srpna, kdy od 17:00 hostíme celek z Kobeřic.

FC Vřesina 1:1 FKD

(81´ Ponížil – 73´ Rychnovský)

FKD: F. Chvěja – Kořenek, Lindovský (C), M. Gai (53´ Rychnovský), T. Kabisch – Klimek, Hanauer – Staniek, Kučera (53´ Turanský), Fukan (53´ Moravec) – Fojtík

Náhradníci: P. Kabisch, Turanský, Moravec, Montag, Rychnovský, Kalvar

Trenéři: M. Melecký, M. Hrubý

#fkdarkovicky