A-TÝM: Vyrovnaný duel rozsekla závěrečná desetiminutovka!

První tým cestoval v sobotu ráno do Českého Těšína.

Do nominace se vrátili David Rychnovský se Šimonem Staniekem a Petrem Kabischem, kteří doléčili zranění a všichni byli připraveni na lavičce.

Po celou dobu se hrálo poměrně vyrovnané utkání, o něco nebezpečnější byli možná domácí, ale naše obrana si se vším dokázala poradit, včetně standartních situací, které mají Těšínští opravdu výborné. Do největší šance celého zápasu se dostal po nástupu na plac Moravec, ten ale v obrovské šanci netrefil prázdnou bránu. V 80. minutě jsme se překvapivě dostali do vedení. Turanského centr zapadl až za záda Mrozka – 0:1. Vedení nám bohužel nevydrželo dlouho. O 2 minuty později zahrávali domácí přímý kop, ten si připravil Byrtus a vyrovnal – 1:1. 5 minut před koncem bylo ještě hůř. Vedení překlopil na stranu domácích Czedron – 2:1. Svůj náskok již Český Těšín nepustil a nadále zůstává stoprocentní.

Další utkání čeká naše hráče již ve středu 28.8. Ve vloženém kole zajíždíme na půdu ostravské Vřesiny. Utkání má výkop v 17:00!

FK Český Těšín 2:1 FKD

(82´ Byrtus, 85´ Czedron – 80’ Turanský)

FKD: F. Chvěja – Fukan (88’ Rychnovský), Lindovský (C), Klečka, T. Kabisch – Kořenek (61’ M. Gai), Hanauer – Klimek, Kučera (73’ Turanský), Kalvar (46’ Staniek) – Fojtík (73’ Moravec)

Náhradníci: Kudla, P. Kabisch, Staniek, M. Gai, Turanský, Moravec, Rychnovský

Trenéři: M. Melecký, M. Hrubý

#fkdarkovicky