B-TÝM: Kletba prolomena! Famózní nástup stačil na historickou výhru!

Rezerva hrála v neděli v Bělé.

B-mužstvo se v neděli odpoledne představilo v Bělé, kde se nám dlouhodobě nedaří a poslední výhra z tohoto hřiště může být datována někdy na začátek 21. století.

Nástup do utkání jsme měli výborný a odměnou nám byl vedoucí gól. V 9. minutě si Schebestikův centr z pravé strany srazil do vlastní sítě Gvoždík – 0:1. Ve 12. minutě bylo ještě veseleji. Vjačkův centr z leva doskákal k Santerovi, který díky lehké teči domácího obránce přehodil Papšíka – 0:2. Za dalších 10 minut jsme přidali další trefu. Tentokrát Ferencův ostrý centr našel přesně kecku Chvěji, který skóroval v jeden den na dvou frontách (dorost a béčko) – 0:3. Jakoby tým okolo Patrika Adamčika a Ondřeje Diviše neměl dost a tak ve 27. minutě zasadil soupeři další ránu. Pěkná akce Dundra skončila centrem z levé strany, balón si našel ve vzduchu opět Santer a hlavou skóroval – 0:4. Následně ještě Ferencův projektil vyrazil Papšík a Vjačkova střela proskákala vedle tyče. Dozadu pracovala naše obrana v čele s brankářem Kudlou na výbornou a soupeř se nedostal do žádné velké šance. Poločas snů skončil našim čtyřbrankovým vedením!

Ve druhém poločase jsme sundali nohu z plynu a hra se odehrávala spíše uprostřed. Za zmínku stojí centr z levé strany, do kterého se akrobaticky položil Zlotý, Papšík byl ale připraven a přímý kop Dudy, který ale ohrozil pouze děti hrající si za brankou. Domácí se čestného gólu přece jen dočkali. V 79. minutě umístil centr z pravé strany hlavou za Kudlu Pekárek – 1:4. Nic dalšího se již nestalo a rezerva zapisuje historickou výhru v Bělé!!!

TJ Sokol Bělá 1:4 FKD “B”

(79´ Pekárek – 9’ vlastní, 12’ a 27’ Santer, 22’ D. Chvěja)

FKD “B“: Kudla – Ferenc, Duda (C), Hruška, Zlotý – Schebestik, Dundr, Strachota, P. Vjačka – Santer, D. Chvěja

Náhradníci: Galdia, J. Hasala, Pe. Adamčik, Prorok

Trenéři: Pa. Adamčik, O. Diviš

#fkdarkovicky